Notícies ← Altres notícies

Voluntaris lingüístics al Teatre Villarroel

El divendres 9 de juny, voluntaris lingüístics que participen al programa del voluntariat per la llengua dinamitzat per la Plataforma per la Llengua, van anar a veure  l'obra "Els tres aniversaris" al Teatre Villarroel de Barcelona.

Els voluntaris lingüístics van gaudir molt de l'obra del teatre "Els tres aniversaris". Va ser una experiència molt profitosa i enriquidora per a ells. Segons Marta Domingo, voluntària ensenyant, els personatges de l'obra entren en una espiral d'autodestrucció que passa de la comèdia al drama, del cinisme/ironia al patetisme, tot amb l'ajut de l'alcohol. Hi ha hagut moments delirants i de riures, com també ha destacat el bon treball dels actors i actrius i la bona posada en escena.

Aquesta sortida és una de les diverses activitats programades pels voluntaris lingüístics i persones de les entitats de nouvinguts gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.

Si vols participar en el programa de voluntariat lingüístic, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic vxl@plataforma-llengua.cat o trucant al 93 321 18 03.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin