Notícies ← Altres notícies

Voluntaris lingüístics de la Plataforma visiten l’exposició "Patufet en guerra"

Dimarts passat, 18 d'abril, els voluntaris lingüístics de la Plataforma per la Llengua van assistir a l'exposició 'PATUFET EN GUERRA, la il·lusió de la normalitat' realitzada pel Memorial Democràtic, amb seu al carrer del Peu de la Creu, 4, de Barcelona.

Es tracta d'una exposició amb molts elements gràfics que ens parla de diferents aspectes vinculats amb la guerra, com ara la violència, la propaganda, la gana i la manera com els ciutadans es van anar acostumant a conviure amb la guerra: la dificultat de trobar menjar, les cues, l'estraperlo... I ho fa amb vinyetes, historietes, audiovisuals, dibuixos d'infants, fotografies i joguines.

Segons la voluntària Montserrat Carulla, "ha estat una visita molt interessant, guiada per l'historiador i coordinador d'aquesta exposició, Josep Lluís Martín Berbois. Hem pogut conèixer una mica més la Guerra Civil i, sobretot, el paper que hi va fer la revista 'EN PATUFET' durant aquells terribles anys".

Aquesta exposició, oberta fins el 31 d'agost, està pensada també perquè la gaudeixin els infants i joves.

Si t'agradaria participar en el programa del voluntariat lingüístic, ja sigui com aprenent o com ensenyant, no dubtis a contactar amb nosaltres:

Vxl@plataforma-llengua.cat

Telèfon: 933211803

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin