Notícies ← Altres notícies

Presentació del llibre “Amb Q de formatge” a Ciutat Meridiana

Aquest dimecres 23 de novembre, a les 18h, a la Biblioteca Zona Nord de Ciutat Meridiana,  es farà la presentació del llibre Amb Q de formatge, de Puri Pinto Fernández, una de les activitats que la Plataforma per la Llengua organitza dins el Pla d'Actuació Lingüística Integral: A Ciutat Meridiana, també en català!

Des de la perspectiva del discurs dels catalanoparlants d'adopció, Amb Q de formatge planteja arguments de mediació en una societat que encara arrossega prejudicis lingüístics dels quals mereix alliberar-se. És un llibre sincer, assertiu i original que, tot explicant les experiències i les reflexions de l'adopció lingüística de la seva autora, commou, fa pensar i aporta arguments en defensa de la diversitat lingüística.

El pròxim dimecres 23 de novembre, la Plataforma per la Llengua us convida a la presentació d'aquest llibre a la Biblioteca Zona Nord de Ciutat Meridiana amb la participació de l'autora del llibre, Puri Pinto Fernández, l'historiador i membre de la junta executiva de la Plataforma per la Llengua, Francesc Marco, i la directora de la Biblioteca Zona Nord, Magnòlia Fuentes.

Aquest acte s'emmarca dins el Pla d'Actuació Lingüística Integral a Ciutat Meridiana que la Plataforma per la Llengua està realitzant enguany a través de diverses actuacions i activitats amb l'objectiu d'apropar el català a diferents espais del barri i per animar a parlar-lo les persones que habitualment no el parlen.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin