Notícies ← Altres notícies

Pallejà acollirà la tercera presentació del llibre ‘Amb el català, fem pinya!’

La Plataforma per la Llengua presentarà a Pallejà (Baix Llobregat) el llibre Amb el català, fem pinya! el pròxim 17 de novembre. L'acte comptarà amb la presència de Míriam Paillan, Yàsser Saadoune i Federico Conti, testimonis que han participat en el projecte.

El pròxim 17 de novembre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc al Castell de Pallejà (Baix Llobregat) la presentació del llibre Amb el català, fem pinya!. Aquesta publicació és un recull de relats de 14 testimonis diferents de persones immigrades que han arrelat a Catalunya gràcies a la seva participació en el moviment associatiu i col·lectius de cultura popular.

Amb el català, fem pinya! ha estat editat per la Plataforma per la Llengua en col·laboració amb la Fundació Carulla i la Generalitat de Catalunya. Aquest projecte pretén ser una eina de difusió de com la participació directa a la societat i cultura catalanes millora el procés d'inclusió social i l'aprenentatge de la llengua.

Com en altres presentacions que s'han fet arreu del territori, la importància de l'acte recaurà sobre els seus protagonistes. Aquesta vegada, hi participaran Míriam Paillan, d'origen xilè i participant de la Colla Gegantera de Pallejà des de fa 10 anys; Federico Conti, nascut a la Patagònia argentina i coordinador de l'espai social i cultural autogestionat la Casa Cantonera d'Algemesí, a València; i Yàsser Saadoune, nascut al Marroc i bastoner a La Fal·lera Gironina, que repeteix per tercera vegada a les presentacions del llibre.

Tots els assistents a la presentació podran endur-se un volum d'Amb el català, fem pinya!.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin