Notícies ← Altres notícies

Guanya dues entrades o gaudeix del preu reduït de 4,50€ per al film infantil "GRAN PRIX a la muntanya dels invents"

Gràcies a l'acord de col·laboració entre els Cinemes Girona i la Plataforma per la Llengua, guanya dues entrades per al film GRAN PRIX a la muntanya dels invents, als Cinemes Girona de Barcelona, o adquireix l'entrada per a aquest film a aquests Cinemes al preu reduït de 4,50€

Si vols gaudir de cinema infantil en català, sigues el primer a respondre a aquesta promoció a través de les xarxes socials o per email a l'adreça promocions@plataforma-llengua.cat (indica el teu nom, cognoms, telèfon i email i com a assumpte, el text Entrada Cinemes Girona) i guanya dues entrades per anar als Cinemes Girona de Barcelona a veure el film infantil GRAN PRIX a la muntanya dels invents, el dissabte 22 o el diumenge 23 d'octubre a les 16 hores.

En el cas que no guanyis les entrades però vulguis anar a veure la pel·lícula, als Cinemes Girona de Barcelona pots adquirir les entrades al preu reduït de 4,50€. Aprofita aquesta oportunitat!

El film també es projectarà aquest cap de setmana 22-23 d'octubre en altres cinemes de Catalunya: JCA Cinemes Valls de Valls, Cinemes Truffaut de Girona, Teatre Patronat de Berga i Teatre Patronat de Berga i Cineclub Dioptria La Cate de Figueres (20 de novembre) i als Cinemes Girona hi seguirà en cartellera els dies 5, 6, 12 i 13 de novembre.

Consulta tota la informació al web www.packmagic.cat i a la cartellera dels Cinemes Girona gaudeix de cinema en català per als més petits!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin