Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua col·labora en una nova edició de Menjars del món

Diumenge 23 d'octubre la plaça Roja de Ciutat Meridiana acollirà un tastet amb plats típics d'arreu del món, on els protagonistes seran els veïns i veïnes del barri que participen cuinant i compartint el menjar amb la resta de participants.

Un any més s'organitza a Ciutat Meridiana una nova edició de Menjars del món. L'acte comença a les 11 del matí amb entreteniment per als més petits. Hi haurà les actuacions del Planter antirumors i de Vozes per a la integració, a més de tallers infantils. D'1 a 2 del migdia tindrà lloc el tastet de menjars del món. Cada assistent portarà un plat típic d'arreu del món, que es compartirà entre els participants.

L'acte està organitzat pel pla comunitari de Ciutat Meridiana, i la Plataforma per la Llengua hi participa com a entitat col·laboradora. L'ONG del català tindrà la seva paradeta, on es realitzaran tallers de xapes i de paraules nòmades i un sorteig de jocs infantils en català.

Aquesta actuació s'inclou en la campanya A Ciutat Meridiana, també en català!, que pretén facilitar la incorporació de la llengua catalana als diferent espais del barri, especialment els llocs on acudeixen persones d'origen nouvingut. Entre els objectius de la campanya hi ha la dinamització comercial, cultural i turística del barri i la implicació dels mitjans de comunicació en la promoció de la llengua catalana.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin