Notícies ← Altres notícies

Per la Festa de Tardor, Superdictat de la Plataforma per la Llengua a Sant Cugat

El proper diumenge 23 d'octubre, a les 11 h, tindrà lloc a la Plaça Octavià de Sant Cugat del Vallès l'esperat 'Superdictat' de la Festa de Tardor.

El 'Superdictat' és una activitat que la territorial de la Plataforma per Llengua al Vallès Occidental organitza amb l'objectiu de fomentar l'ús de la llengua i el gust per llegir i escriure, a més de fer arribar als més joves la importància d'escriure correctament per tal de respectar el català.
Enguany la lectura de les paraules del dictat anirà a càrrec de Jaume Pla, actor i santcugatenc. L'activitat consistirà en un dictat de tres nivells amb vuit paraules cadascun que els participants hauran d'escriure perfectament. El guanyador serà aquell qui cometi menys errades.

Aquest any comptem amb obsequis de nou comerços de la ciutat: Copyserveis, Tot bo, Llibreria Alexandria, Pati de llibres, Celler de llibres, Paideia, Abacus cooperativa, Sant Cugat Esport i Bodega Cal Caballu.

Hi podran participar totes les persones majors de 14 anys, i en finalitzar l'acte hi haurà obsequis i records per a les persones participants en l'activitat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin