Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua presenta a Vilafranca del Penedès el llibre Amb el Català, Fem Pinya!

El pròxim dilluns 17 d'octubre, a les sis de la tarda, coneixerem d'aprop alguns dels testimonis d'aquesta antologia de relats de persones arrelades a Catalunya gràcies a la cultura popular a l'Espai Muriel Casals d'Òmnium Alt Penedès

La Plataforma per la Llengua presentarà dilluns vinent, 17 d'octubre, a Vilafranca del Penedès, el llibre Amb el català, fem pinya! editat amb la col·laboració de la Fundació Carulla i la Generalitat de Catalunya. La Plataforma per la Llengua ha volgut fer un recull de relats escrits per persones de diversa procedència que han emigrat a Catalunya. Els 14 protagonistes d'aquesta publicació comparteixen però, una mateixa característica: la plena inclusió social i cultural gràcies a la participació en el moviment associatiu català.
 
Els assistents a la presentació, que comptarà amb la participació de la directora de la Plataforma per la Llengua, Neus Mestres, i que s'organitza gràcies a la col·laboració d'Òmnium Cultural Alt Penedès, podran escoltar els testimonis de la Georgiana Ciupag, nascuda a Romania i que viu a Vilafranca del Penedès i participa com a grallera a la Colla Si Fa Sol Toquem; el del Yàsser Saadoune, nascut al Marroc i bastoner a La Fal·lera Gironina des de fa més de deu anys; i el relat de l'Asma Harti, coordinadora de programes de l'entitat local La Llum del Nord, que també exposarà la seva experiència amb el català com a eina per integrar-se. Tots els assistents a la presentació podran endur-se un volum d'Amb el català, fem pinya!.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin