Notícies ← Altres notícies

Uns Jocs de Llengua solidaris

El passat cap de setmana, el grup local de la Plataforma per la Llengua de Sabadell va organitzar dues tardes de Jocs de Llengua en el marc de la Festa Major de Sabadell.

La Plataforma per la Llengua ha aconseguit difondre el caràcter lúdic de la llengua catalana a través de la solidaritat!

El passat dissabte 3 de setembre, vam gaudir d'un interessant dictat solidari amb la correcció del CNL de Sabadell que va destacar el caràcter lúdic de la vetllada. El joc va tenir una guanyadora impecable, l'Edu Beltran.

El diumenge, amb els companys de la Federació Internacional d'Scrabble en Català, vam dinamitzar un entretingut torneig d'Scrabble amb la presència d'alumnes dels instituts i escoles de la ciutat. La guanyadora absoluta va ser novament la ja coneguda sabadellenca, Edu Beltran. Podeu veure un resum de les millors imatges d'aquesta jornada amb el vídeo elaborat per la FISC.

Gràcies a la col·laboració dels participants i la Creu Roja de Sabadell vam recollir un carretó de menjar que es donarà a la gent que més ho necessita de la ciutat.

Des de la Plataforma per la Llengua reivindiquem el caràcter lúdic de la llengua catalana i a més, aquest any, el seu vessant també més solidari.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin