Notícies ← Altres notícies

VI Jocs de Llengua a Sabadell. Apunta-t'hi!

El primer cap de setmana de setembre, en el marc de la Festa Major de Sabadell, celebrarem la sisena edició dels Jocs de Llengua a l'Auditori de l'Acadèmia Catòlica. Vine i participa-hi!

El dissabte 3, a les 18 h, 4t Superdictat solidari. Ens farà la lectura dels mots en Carles Prats. Per a la correcció, comptarem amb els companys voluntaris del CNL Sabadell. Apunta't enviant-nos un correu electrònic a plvallesoccidental@plataforma-llengua.cat.

El diumenge 4, a les 18 h, celebrarem el Concurs solidari d'Scrabble. Comptarem amb el suport dels companys i companyes de la Federació Internacional de Scrabble en Català. El concurs de Scrabble compta amb la modalitat per a menors de 14 anys. Apunta't enviant-nos un correu electrònic a plvallesoccidental@plataforma-llengua.cat

Tots dos actes se celebraran a l'Auditori de l'Acadèmia Catòlica de Sabadell (c/ Sant Joan, 20). Tots els participants rebran un obsequi i hi haurà premi per als primers classificats de cada modalitat. Les places són limitades, afanyeu-vos a inscriure-us a les activitats!

Aquest any també comptarem amb la participació de la Creu Roja per promoure una recollida d'aliments per a les persones que més ho necessiten a la nostra ciutat.

Per a més informació podeu contactar amb la Plataforma per la Llengua del Vallès Occidental!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin