Notícies ← Altres notícies

Dóna la teva veu pel català i viatja a Perpinyà!

La Plataforma per la Llengua regala una escapada a Perpinyà per el cap de setmana del 30 de setembre al 2 d'octubre per a dues persones. Participa en el concurs "Dóna la teva veu pel català"!

Arriba el bon temps i les ganes de sortir de casa i fer una bona escapada. La Plataforma per la Llengua us ho posa molt fàcil amb el fantàstic regal que hem preparat per els mesos de juliol i agost del concurs "Dóna la teva veu pel català".

Un viatge per a dues persones a Perpinyà pel cap de setmana del 30 de setembre al 2 d'octubre pot ser teu si ens expliques a través d'una fotografia com estimes i defenses el català. Només has de compartir la imatge a les xarxes socials amb l'etiqueta #10000veus i el teu missatge o publicar-la al web www.plataforma-llengua.cat/10000-socis/ i aconseguir que sigui la més votada. L'escapada inclou els bitllets de tren i dos àpats!

L'Adrià Lomas, guanyador del mes de juny!

Durant el passat mes de juny, 22 fotografies amb els seus missatges han participat en el concurs "Dóna la teva veu pel català" per celebrar que ja som més de 10.000 socis a l'ONG del català.

La veu de l'Adrià Lomas ha estat la guanyadora d'una capsa regal d'experiències Fent País, moltes felicitats!

"Vivint a l'estranger, cada cop que hi aterro tinc molt clar que vull fer saber que la meva llengua és el català i que la meva terra és rica i plena."

                 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin