Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua participa en el 3r. Concurs Lletra a Lletra d’Esparreguera

59 concursants han optat als 3 primers premis que ha donat la territorial del Baix Llobregat-Esparreguera

El dilluns 25 d'abril i el dimarts 26 d'abril, coincidint amb els actes de la 6a. Setmana de la Llengua Catalana a Esparreguera, s'ha dut a terme la tercera edició del Concurs Lletra a Lletra d'Esparreguera, adreçat a alumnes de 1r., 2n. i 3r. curs d'ESO.

59 estudiants han estat els concursants que han intentat lletrejar correctament, "lletra a lletra", un seguit de paraules que se'ls han anat proposant, de ronda en ronda, en un acte molt "televisiu" i atractiu per als joves participants, per als seus amics acompanyants i per als seus familiars, que no s'han volgut perdre l'ocasió de veure els seus amics i familiars concursant.

Thelma Estrella, representant de la Plataforma per la Llengua, ha donat els premis als 3 joves estudiants guanyadors, que han rebut de l'ONG del català una tauleta digital equipada amb la llengua catalana en el seu programari. D'aquesta manera, durant els dos dies de concurs, s'ha prestigiat el coneixement de la mateixa ortografia i s'ha encoratjat els estudiants a seguir aprenent més llengua i a estimar més el català.

El Concurs Lletra a Lletra d'Esparreguera és una activitat organitzada conjuntament per la Plataforma per la Llengua Baix Llobregat-Esparreguera, la Regidoria de Política Lingüística, el SLC d'Esparreguera i la Biblioteca, amb la col·laboració dels tres centres de la vila de secundària: l'Escola Cooperativa El Puig, l'Institut El Cairat i l'Institut El Castell.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin