Notícies ← Altres notícies

Activitats del mes de maig al Maresme

Participa en les diverses activitats que organitza la territorial de la Plataforma per la Llengua del Maresme durant tot aquest mes de maig.

Exposició "La desmesurada vida de Ramon Llull"

Del 6 al 19 de juny, la Plataforma per la Llengua de Canet de Mar mostrarà l'exposició "La desmesurada vida de Ramon Llull" a la sala Ramon de Capmany de Canet de Mar.

Del 23 de maig al 6 de juny podreu visitar-la a la sala de les botes del C.C. Calisay d'Arenys de Mar.

Amb motiu de l'Any Ramon Llull, la Institució de les Lletres Catalanes ha creat una mostra itinerant que combina dos elements diferents: una publicació gratuïta on s'expliquen els fets més destacats de l'obra i vida de Ramon Llull i una estructura expositiva que mostra la importància de Llull en la posteritat i la seva connexió amb el món actual. L'exposició cerca també descobrir el personatge que hi ha darrere del nom Ramon Llull, un personatge que encara té moltes coses a dir en ple segle XXI.

II Campionat de Scrabble Duplicat de Canet de Mar

El diumenge 8 de maig, a les 11.00 h, celebrarem a la planta baixa de La Masoveria al Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora (Riera Gavarra, s/n), el II Campionat de Scrabble Duplicat de Canet de Mar.

La participació és gratuïta i les places són limitades. Les inscripcions presencials es podran formalitzar a les 10.30 hores a la mateixa Masoveria. Les inscripcions anticipades es recolliran mitjançant el correu electrònic plcanet@plataforma-llengua.cat. La duració aproximada de la competició serà de dues hores.

Hi haurà premis per als tres primers classificats, al rècord de jugades màster i al millor jugador del CS Canet de Mar.
La competició es regirà pel Diccionari Oficial en Català de Scrabble (DOCS), que reuneix tant el DIEC com el GDLC.
Consulteu el reglament de les partides duplicades.
Els resultats comptaran pel rànquing de partides duplicades de la FISC.

Projecció del vídeo documental "L'últim seller"

El divendres 13 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, a l'Aula Magna de l'Escola de Teixits de Punt, la Plataforma per la Llengua Canet de Mar us oferirà la projecció del vídeo documental "L'últim seller" i, seguidament, un col·loqui amb el filòleg Andreu Bosch i Rodoreda. El documental, de 15 minuts de durada, no professional, és obra de la territorial de la Plataforma per la Llengua de l'Alguer.

Cinefòrum: "BORN" amb el director Claudio Zulian

El divendres 20 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, la Plataforma per la Llengua Canet de Mar us oferirà a l'Aula Magna de l'Escola de Teixits de Punt la pel·lícula "Born" i, seguidament, un col·loqui amb el director Claudio Zulian.

Presentació del llibre "Let Catalonia Vote" a càrrec de Ramon Tremosa

El divendres 20 de maig, a les 19:30h a L'Ateneu d'Arenys de Mar, la Plataforma per la Llengua d'Arenys de Mar conjuntament amb l'ANC presentarem "Let Catalonia Vote" a càrrec de Ramon Tremosa.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin