Notícies ← Altres notícies

Presentació del nou grup local a Terrassa

La Plataforma per la Llengua segueix creixent arreu del territori! El pròxim dilluns 14 de març, a les 19.30h al Centre Excursionista de Terrassa, presentem la nova secció local de Terrassa de la Plataforma per la Llengua del Vallès Occidental. T'hi esperem!

Actualment, la territorial del Vallès Occidental compta amb els grups locals de Sabadell (1997) i de Sant Cugat del Vallès (2011) que treballen de forma continuada per promocionar i defensar el català al territori. La Plataforma per la Llengua celebra ara la incorporació d'un nou grup local a Terrassa i, per fer-ho, organitza un acte de presentació a la ciutat. 

El pròxim dilluns 14 de març, la territorial de la Plataforma per la Llengua d'aquesta comarca presentarà oficialment la nova secció. L'acte, que se celebrarà al Centre Excursionista de Terrassa, comptarà amb la participació de Bernat Gasull, cap d'àrea d'empresa i consum, que presentarà el document de les Balances lingüístiques, el llibre blanc sobre el tractament del català respecte al castellà a l'estat espanyol. Francesc Marco, membre de la Junta Executiva de l'entitat, i Eva Cervelló, presidenta del Centre Excursionista de Terrassa, també participaran en aquesta presentació.

Comptem amb la vostra assistència per donar una gran benvinguda a aquest nou grup, us hi esperem!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin