Notícies ← Altres notícies

Aquest mes de març no et perdis cap activitat per la llengua al Maresme!

Les noves activitats de la Plataforma per la Llengua del Maresme pel mes de març ja estan aquí! Fes-hi una ullada!

Primavera 2016: torna el voluntariat lingüístic

Una oportunitat perfecta per aprendre, reforçar o ensenyar el català.

Si t'interessa posa't en contacte amb la Plataforma per la Llengua Canet de Mar per telèfon 93 127 19 96 (de dilluns a divendres de 19.30 a 22.00h i caps de setmana - Toni) o preferiblement per correu electrònic plcanet@plataforma-llengua.cat.

Per a formalitzar la inscripció cal emplenar i signar un formulari. La data límit d'inscripció és el divendres 4 de març.

L'acte de presentació de parelles lingüístiques es celebrarà el divendres 11 de març, a les 20.00 a l'aula 21 de Vil·la Flora.

Per a més informació:

http://www.canetdemar.cat/entitats/voluntariat

http://www.facebook.com/vxl.canetdemar

Anima't a participar!

Exposició "El català, al cinema!"

Per què no hem de poder gaudir de l'art i la cultura en la nostra llengua?

Si estàs decidit a lluitar contra aquesta situació insòlita i injusta, vine a l'Institut Tres Turons d'Arenys de mar on Plataforma per la Llengua ha organitzat l'exposició "El català, al cinema" i on podrem lluitar plegats per a dur a terme aquest canvi.

L'exposició estarà present fins l'11 de març. No te la perdis! T'hi esperem!

II Campionat de Scrabble de Canet de Mar

El diumenge 13 de març, el Club de Scrabble en Català de Canet de Mar i la secció local de la Plataforma per la Llengua, juntament amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català i l'Ajuntament de Canet de Mar organitzen el II Campionat de Scrabble de Canet de Mar a la Masoveria (planta baixa) del Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora (riera Gavarra, s/n)

Per a qualsevol dubte o si ja tens clar que t'hi vols inscriure, envia un correu electrònic a plcanet@plataforma-llengua.cat

Anima't a participar!

Presentació del llibre "El viatge de Companys" amb els periodistes Antoni Tortajada i Eloi Vila

Si ets amant de la lectura i a més un aficionat de la política, no et pots perdre la presentació del llibre "El viatge de Companys" amb els seus dos autors, els periodistes Antoni Tortajada i Eloi Vila.

La Plataforma per la Llengua Canet de Mar ofereix el divendres 18 de març, a 2/4 de 8 del vespre a la Sala Cultural Ramon Capmany aquest acte que no et pots perdre.

No deixis passar desapercebut "El viatge de Companys", una història que val la pena conèixer.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin