Notícies ← Altres notícies

La Núria, guanyadora del concurs "Dóna la teva veu pel català" del febrer!

El mes de febrer, vam posar en marxar una nova campanya participativa per escoltar les vostres veus a favor del català. Cada mes, la fotografia que més vots aconsegueixi de les que compartiu a través de Twitter i Instagram amb l'etiqueta #10000veus, rebrà un premi fantàstic! Participa-hi!

La fotografia més votada del mes de febrer ha estat la de la Núria, amb la seva veu: "Defenso el català perquè ploro, canto, estimo, renyo, parlo, penso, treballo, educo en català". Moltes felicitats Núria, el passi per al Festival BarnaSants és tot teu!

A partir d'avui, ja podeu participar en el concurs del mes de març! La fotografia més votada aconseguirà un lot de vins de ViDirecte!

Per participar-hi, només has de penjar la teva fotografia a través del Twitter o Instagram amb l'etiqueta #10000veus. Si ho prefereixes, també pots penjar-la directament al web de la campanya "Dóna la teva veu pel català".   Recorda acompanyar la teva imatge explicant-nos perquè dones la teva veu pel català i els motius pels quals el parles i l'estimes.

La Plataforma per la Llengua ha posat en marxa aquesta campanya per celebrar que ja som més de 10.000 socis. Una xifra que ens consolida i ens permet continuar treballant per la defensa i promoció de la llengua catalana. Si tu també creus que la nostra tasca és important, clica aquest enllaç i fes-te soci de l'ONG del català!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin