Notícies ← Altres notícies

“Good bye my dear” millor curtmetratge en català del concurs Lendemà

La Plataforma per la Llengua va patrocinar el premi al millor curt en català del concurs de curtmetratges LENDEMÀ. Ahir al vespre, va celebrar-se la gala de lliurament de premis al Centre Cívic La Sedeta de Barcelona. "Good bye my dear" va ser el curtmetratge guanyador.

L'Escola d'audiovisuals EMAV organitza anualment Lendemà, un concurs exprés de curtmetratges, on els participants han de produir una peça audiovisual que integri dues premisses en un termini màxim de 72 hores.  La Plataforma per la Llengua participa en aquest projecte, promovent l'edició de curts en llengua catalana, premiant el millor rodatge en català amb un xec de 100€. Enguany, els curt guanyador va ser "Good bye my dear". Carles Solà, membre de la junta Executiva de l'entitat, va ser l'encarregat de fer entrega del premi als guanyadors.

La gala de lliurament de premis va comptar amb uns 200 assistents. Abans de començar l'acte, l'ONG del català va repartir crispetes entre els assistents en uns recipients de cartró amb imatges i missatges de la campanya "El català al cinema" per sensibilitzar sobre la situació discriminatòria que pateix el català alcinema per part de les grans distribuïdores. Així mateix, també es van distribuir adhesius diversos per tal de reivindicar el cinema fet o traduït en la llengua pròpia del nostre país.

Organitzat anualment pels estudiants de l'EMAV, Lendemà pretén difondre la producció audiovisual i incentivar la creativitat artística i tècnica de tots aquells interessats en la creació cinematogràfica.
Aquesta és la tercera edició en la que hi col·labora la Plataforma per la Llengua patrocinant un premi al millor rodatge fet en català.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin