Notícies ← Altres notícies

Dóna la teva veu pel català! #10000socis #10000veus

Ja som 10.000 veus que defensem i estimem la llengua catalana! La Plataforma per la Llengua assoleix els 10.000 socis i, per celebrar-ho, posem en marxa una campanya participativa on la vostra veu és el més important. Entra a www.plataforma-llengua.cat/10000-socis/ i participa-hi! #10000socis #10000veus

Estem contents, molt contents de tenir ja 10.000 persones donant suport a la tasca de la nostra entitat. Ara volem celebrar-ho fent viva la vostra veu a través de la campanya Dóna la teva veu pel català. Volem omplir amb les vostres fotografies i missatges a favor de la llengua catalana el web de la campanya i les xarxes socials! Tots els missatges que ens feu arribar participaran en un concurs mensual on regalarem premis fantàstics amb les veus més votades. 

Diferentes personalitats dels diversos àmbits on volem viure plenament en català també s'han sumat a aquesta campanya, com el cantant del grup musical Els Pets, Lluís Gavaldà, que estima la nostra llengua i canta en català:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/rRNalwAj9AA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El català es diu i es viu a totes les esferes de la vida: en una taula ben parada o en un laboratori; a dalt de l'escenari o escrivint-la sobre paper; participant en les entitats culturals o dins d'una aula; comprant el que necessites o defensant-hi davant d'un jutge; ... D'una forma amena i simpàtica, volem que aquesta web sigui un altaveu del que diàriament la Plataforma per la Llengua reivindica per a la normalització de l'ús del català.

Dóna la teva veu pel català!

Per participar en aquesta campanya has de seguir 3 passos senzills:

Utilitza les etiquetes #10000socis #10000veus per aconseguir molts vots i endur-te el premi del mes!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin