Notícies ← Altres notícies

Participa en les activitats de la Plataforma per la Llengua al Maresme

La territorial de la Plataforma per la Llengua al Maresme presenta les activitats programades per aquest mes de febrer. Consulta-les i participa-hi!

Divendres 19 de febrer

Projecció del documental "Un mapa en moviment, descobrint un país en construcció" i col·loqui amb Aleix Cardona, de Som Països Catalans.

Hora: 19.30h

Lloc: Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits de Canet de Mar

Del 22 de febrer fins l'11 de marc

Exposició "El català, al cinema!" perquè els alumnes puguin veure que el cinema català viu una situació totalment insòlita i injusta, i perquè entre tots lluitem per aquest canvi. Més informació a www.elcatalaalcinema.cat

Lloc: Institut Tres Turons d'Arenys de Mar

Primavera 2016: torna el voluntariat lingüístic a Canet de Mar

Vols formar part d'una parella lingüística? Vols practicar el català? Vols ajudar a alguna persona a parlar-lo o millorar-lo?

Posa't en contacte amb la Plataforma per la Llengua Canet de Mar, preferiblement per correu electrònic a plcanet@plataforma-llengua.cat o trucant al telèfon 93 794 30 58 (Toni) de dilluns a divendres de 19.30 a 22.00h i caps de setmana.

Per formalitzar la inscripció heu d'emplenar el corresponent formulari i signar-lo:
- Formulari per a aprenents/es

- Formulari per a voluntaris/es

La data límit d'inscripció és el divendres 4 de març i l'acte de presentació de les parelles lingüístiques serà divendres 11 de març, a les 8 del vespre, a l'aula 21 de Vil·la Flora.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin