Notícies ← Altres notícies

El 8 de febrer, vine a conèixer el guanyador del Premi Martí Gasull i Roig

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) acollirà l'acte de lliurament del Premi Martí Gasull i Roig a l'exemplaritat en defensa de la llengua catalana el pròxim 8 de febrer a partir de les 19h. 

Prop de 5.000 persones han participat en el procés d'elecció del guanyador de la tercera edició del Premi Martí Gasull i Roig. Els supermercats Bonpreu-Esclat, el Grup Flaix i l'Associació de Treballadors Pakistanesos són els tres finalistes que opten a rebre aquest guardó per la seva tasca en la defensa i promoció de la llengua catalana.

El pròxim dilluns 8 de febrer, coneixerem el guanyador de l'edició d'enguany en un acte que se celebrarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Per assistir-hi, és necessari que ens confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic a premimartigasull@plataforma-llengua.cat, indicant el vostre nom i cognoms, o trucant al 93 321 18 03. Les portes s'obriran al públic a les 18.30h i l'acte començarà puntualment a les 19h. 

La gala serà presentada per l'actriu Georgina Latre i comptarà amb diverses actuacions i representacions, tot recordant els valors que van guiar en Martí Gasull: l'amor, defensa i la promoció de la llengua catalana.

Des de la Plataforma per la Llengua esperem poder comptar amb la vostra presència, us hi esperem!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin