Notícies ← Altres notícies

Aconsegueix 2 entrades de cinema per a aquest dissabte o 1 DVD de la pel·lícula!

La Plataforma per la Llengua regalem 2 entrades dobles, entre els socis de l'entitat, per anar al cinema a veure la pel·lícula "El camí més llarg per tornar a casa" o 5 DVD d'aquesta pel·lícula amb 5 nominacions al Premis Gaudí (millor pel·lícula, millor actor, millor director, millor guió, millor muntatge), molt ben valorada per la crítica i que es pot veure a la Sala Zumzeig.

Sigues el primer en enviar un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat i aconsegueix dues entrades per a la projecció del proper dissabte 30 de gener a les 20.10h o el DVD de la pel·lícula. Afanya't, sigues el més ràpid!

"El camí més llarg per tornar a casa" és la primera pel·lícula de Sergi Pérez, il·lustrador i director de curts com "Vestido Nuevo" (inclòs en aquest DVD) i videoclips de grups com Manel, Mishima o Joan Dausà. Un matí Joel troba l'Elvis, el gos de la seva dona, moribund i assedegat. Això l'obliga a sortir de casa, cosa que porta evitant des de fa temps. En deixar-se les claus dins, passarà el dia intentant desesperadament tornar a casa seva, al seu refugi.

Com puc aconseguir les entrades o el DVD?

Envia un correu electrònic a l'adreça promocions@plataforma-llengua.cat indicant el teu nom i cognoms i el número de carnet de soci o DNI (en el cas de no disposar del número de soci), i dient-nos també si vols les dues entrades per dissabte o la pel·lícula en DVD. En breu, et respondrem si has estat premiat/da!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin