Notícies ← Altres notícies

"Què me'n dius del dret a jugar en català?" al Festival DAU Barcelona

Aquest dissabte, 12 de desembre a les 12h, celebrarem una nova edició del cicle de debats amb copa "Què me'n dius..." al 4t festival del joc DAU de Barcelona.

Ja tenim aquí els preparatius per les festes de Nadal i, novament, ens tornem a trobar amb l'enorme dificultat de trobar jocs i joguines en català. La legislació protegeix el dret de disposar jocs i joguines en català? Què passa amb les altres llengües similars al català a Europa en aquesta matèria? On podem adquirir jocs i joguines en català i què podem fer com a consumidors per exigir que es respectin els nostres drets lingüístics?

Aquestes i moltes altres més qüestions es tractaran en profunditat en el nou debat amb copa "Què me'n dius...?" que se celebrarà aquest dissabte, 12 de desembre a les 12h, a l'Ateneu l'Harmonia de l'antiga fàbrica Fabra i Coats de Barcelona. Comptarem amb la participació de Joaquim Dorca, director de l'empresa fabricant de jocs de taula en català Devir; Victor Baroja, professor universitari i membre de la companyia Jocs l'Anònima per la promoció els jocs tradicionals, i Isabel Romano, cap d'àrea del joc i el lleure en català i membre de la Junta Executiva de la Plataforma per la Llengua. Conduirà el debat el periodista i membre de la Junta Executiva de l'ONG del català, Xavier Pérez Esquerdo.

Com sempre, els debats "Què me'n dius...?" són oberts a la participació de tots els assistents i acompanyats d'una copa! Veniu a participar-hi, a dir-hi la vostra i exposar els dubtes que tingueu, us hi esperem!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin