Notícies ← Altres notícies

Fins al 13 de novembre, inscripcions obertes per al 2n Concurs Tísner

Després de l'èxit de la primera edició, la Plataforma per la Llengua ja prepara la segona edició del Concurs Tísner de creació de jocs de català! En aquesta ocasió, hi podran participar totes les escoles del Principat de Catalunya.

El Concurs Tísner de creació de jocs de català, adreçat als alumnes de 5è i 6è de primària, té l'objectiu que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana.

Per participar-hi, les aules han de presentar una proposta de joc inèdita que desenvolupi l'aspecte creatiu i lúdic de la llengua catalana. Haurà de ser un joc pensat per a poder-hi jugar de manera col·lectiva, presentat en format maqueta i les seves instruccions d'ús corresponents.

El període d'inscripcions s'obrirà a partir del pròxim dia 1 de setembre, a través del web de jocs i joguines de la Plataforma per la Llengua, i finalitzarà el 13 de novembre de 2015. A partir d'aquest moment, i fins a l'1 d'abril del 2016, les aules podran presentar les seves maquetes a les nostres oficines.

Un jurat especialista valorarà les propostes de jocs i decidiran els guanyadors de 3 premis fantàstics:

1r premi: sortida per als alumnes de l'aula i els seus mestres al Delta de l'Ebre.

2n premi: sortida per als alumnes de l'aula i els seus mestres a un parc temàtic.

3r premi: sortida per als alumnes de l'aula i els seus mestres a una pista de gel.

Per a més informació, podeu consultar les bases del concurs.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin