Notícies ← Altres notícies

L'1 de setembre, inscripcions obertes per a la 2a edició del Concurs Tísner de creació de jocs de català

Després de l'èxit de la primera edició, la Plataforma per la Llengua ja prepara la segona edició del Concurs Tísner de creació de jocs de català! En aquesta ocasió, hi podran participar totes les escoles del Principat de Catalunya.

El Concurs Tísner de creació de jocs de català, adreçat als alumnes de 5è i 6è de primària, té l'objectiu que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana.

Per participar-hi, les aules han de presentar una proposta de joc inèdita que desenvolupi l'aspecte creatiu i lúdic de la llengua catalana. Haurà de ser un joc pensat per a poder-hi jugar de manera col·lectiva, presentat en format maqueta i les seves instruccions d'ús corresponents.

El període d'inscripcions s'obrirà a partir del pròxim dia 1 de setembre, a través del web de jocs i joguines de la Plataforma per la Llengua, i finalitzarà el 13 de novembre de 2015. A partir d'aquest moment, i fins a l'1 d'abril del 2016, les aules podran presentar les seves maquetes a les nostres oficines.

Un jurat especialista valorarà les propostes de jocs i decidiran els guanyadors de 3 premis fantàstics:

1r premi: sortida per als alumnes de l'aula i els seus mestres al Delta de l'Ebre.

2n premi: sortida per als alumnes de l'aula i els seus mestres a un parc temàtic.

3r premi: sortida per als alumnes de l'aula i els seus mestres a una pista de gel.

Per a més informació, podeu consultar les bases del concurs.

Primer Concurs Tísner de creació de jocs de català

La primera edició del Concurs Tísner va posar-se celebrar-se el mes de maig del 2015. En aquesta primera edició, on van poder participar les aules de 5è i 6è de primària de les escoles de la ciutat de Barcelona, hi van participar 13 aules. Podeu veure les seves propostes en forma de maquetes reals!

Els guanyadors d'aquesta primera edició van ser els alumnes de 5è de primària de l'escola Sant Pere Claver - Els Jesuïtes del Poble Sec amb el joc "El laberint de l'endrapa-paraules", un joc d'estratègia on quatre valents han de demostrar els seus coneixements del català per poder salvar el seu museu i la llengua catalana. Els guanyadors del primer premi d'aquesta edició van poder gaudir d'una sortida al Delta de l'Ebre amb els seus mestres!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin