Notícies ← Altres notícies

Ruta pels espais de la llengua

El passat dijous, a l'hora baixa, el voluntari de la Plataforma per la Llengua Sergi Cubell va realitzar una ruta pels espais més emblemàtics del centre de Barcelona que, d'una manera o altra, tenen una relació directa amb la llengua catalana.

La passejada, iniciada a les columnes d'August, va seguir el mateix itinerari que ho ha fet la llengua des del segle XI, fet que ens va dur a la plaça del Rei, a la de Sant Jaume, a l'Ateneu barcelonès... En definitiva, per tot un imaginari que connecta la història de la nostra realitat lingüística amb els avatars que s'han anat succeint en els darrers segles. Com a mostra de què la llengua és ben viva i que hi ha entitats que la defensen i impulsen amb una clara voluntat de compartir-la amb tothom, l'últim punt de parada va ser la seu de la Plataforma per la Llengua. 

Es tracta d'una passejada per conèixer i aprofundir sobre la història i evolució de la llengua catalana d'una manera diferent i amena que, en un futur, desitgem poder fer extensiva a tots vosaltres perquè en pugueu gaudir de la mateixa manera que ahir van poder-ho fer alguns membres de l'entitat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin