"Si Apple fa anuncis en català, no deu ser perquè no en tenen ni idea de màrqueting". Aquesta va ser una de les conclusions que en el marc del "Què me'n dius sobre la imposició del castellà a l'empresa", Albert Castellón, conseller estratègic de Cerveses Moritz i promotor del llançament del projecte Parlem, va posar d'exemple quan se li va preguntar sobre la realitat lingüística del català a l'empresa. Així mateix va remarcar que "tot i que l'empresari és el responsable últim que el català gaudeixi de bona salut a l'empresa, també és cert que les grans agències de planificació de mitjans i de publicitat es gestionen des de Madrid i això condiciona la comunicació més pública de l'empresa". Bernat Gasull, coordinador de l'Àrea d'Empresa i Consum de la Plataforma per la Llengua, va reclamar un tracte d'iguals com a mínim, pel que fa a la llengua i va demostrar amb gràfiques fins a quin punt la imposició del castellà és un fet en l'empresa a Catalunya. Montserrat Nadal, cap del Servei de Foment de l'Ús del Català, va instar els ciutadans a posar més reclamacions quan es trobin en situacions d'agressions lingüístiques, ja que "la gent es queixa però no arriba a denunciar", va afirmar.
La taula rodona també va donar resposta a les preguntes que els assistents van fer als ponents, posant de relleu la impossibilitat de fer contractacions en català i el desconeixement dels drets lingüístics necessaris per saber com actuar davant cada cas.
Amb aquest cicle de debats, la Plataforma per la Llengua pretén posar sobre la taula l'estat del català des de diferents àmbits d'actuació amb ponents de renom. D'aquesta manera ja s'han celebrat el "Què me'n dius... sobre el cinema en català", el "Què me'n dius... sobre l'educació en català" i aquest últim, sobre la imposició del castellà a l'empresa.