Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua i WICCAC demanen al RACC que ofereixi el seu servei d’Agència de Viatges per Internet en català

La Plataforma per la Llengua i WICCAC (Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits cívics) han enviat una carta a Josep Mateu, actual Director general, per demanar-li una versió en català del web de l'Agència de viatges per completar una assistència de qualitat a la comunitat catalanoparlant. Josep Mateu rellevarà Sebastià Salvadó com a president de l'entitat a partir d'aquest juliol. El passat mes d'abril ja es va enviar una carta a l'actual president.

El RACC és l'organització de mobilitat més gran de les terres de parla catalana. La seva política de fidelització de clients i associats va molt lligada a una aposta per la qualitat. Entre els serveis s'hi ofereix una atenció lingüística de qualitat cap a la comunitat de socis catalanoparlant, on es compta amb la possibilitat de rebre l'atenció i tramitar la documentació en català, així com la disponibilitat de la majoria de serveis web en català. No obstant això, la Plataforma per la Llengua i WICCAC han pogut constatar que no tots els serveis del RACC estan disponibles per al consumidor catalanoparlant atès que el web de l'agència de viatges (viajes.racc.es) no disposa d'una versió en català.

En fer la constatació, les dues entitats van optar per enviar una carta a l'encara president Sebastià Salvadó, però no n'han rebut resposta ni s'ha observat la implementació del català al web de l'agència de viatges. Per aquest motiu, i confiant que el període de canvi que viu el club automobilístic quedi aviat resolt i pugui estabilitzar-se la feina de l'entitat, han enviat una nova missiva al Director general Josep Mateu, que ben aviat assumirà la presidència de l'entitat.

L'ONG del català i WICCAC es mostren plenament convençuts que els associats i clients del RACC així com la comunitat catalanoparlant potencialment consumidora de producte turístic valoraran molt positivament la implementació d'una versió del web de l'agència de viatges del RACC en llengua catalana, que permetrà consultar en aquesta llengua la informació referent a les vacances (recerca de vols, trens, vaixells, hotels o lloguer de cotxes) que actualment ofereix l'agència de viatges.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin