Notícies ← Altres notícies

Aconsegueix 2 entrades gratuïtes per anar al cinema!

La Plataforma per la Llengua regala 6 entrades dobles per anar a veure la nova pel·lícula de cinema infantil "L'hivern i la primavera al regne d'Escampeta" a la Sala Zumzieg. Els 6 primers socis que enviïn un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat aconseguiran aquestes entrades per a la projecció del pròxim diumenge 21 de juny. Afanya't, sigues el més ràpid!

A partir del segon cap de setmana de juny, ja podeu veure als cinemes "L'hivern i la primavera al regne d'Escampeta", film d'animació en stop-motion que forma part d'una col·lecció de quatre històries produïdes pel prestigiós estudi Folimage, que comparteixen els mateixos protagonistes peculiars i entranyables.
El film recrea un univers poètic però trapella, posant-se al servei de l'art d'explicar contes dels rondallaires i els seus arguments adapten situacions contemporànies.

A més a més, es tracta de la primera pel·lícula infantil que es presenta amb audiodescripció en català i subtítols en català (per a persones amb dificultats auditives, però també per a facilitar el foment de la lectura a les criatures).

Com puc aconseguir les entrades?

La Plataforma per la Llengua, gràcies a la col·laboració amb Pack Màgic, oferim 6 entrades dobles gratuïtes per als 6 primers socis que enviïn un correu electrònic a l'adreça promocions@plataforma-llengua.cat indicant el nom i cognoms de les dues persones que assistiran a la projecció

No deixis escapar aquesta oportunitat i gaudeix del #catalàalcinema amb els més petits de casa!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin