Notícies ← Altres notícies

Busquem poesies, relats, cròniques... de persones nouvingudes en la seva llengua d’origen!

La Plataforma per la Llengua inicia un nou projecte que vol mostrar la riquesa cultural que hi ha al nostre país amb el català com a llengua comuna. Si ets nouvingut i t'agrada escriure... et necessitem!

Als territoris del domini lingüístic català, es parlen més de 270 llengües! Des de la Plataforma per la Llengua, creiem que aquesta diversitat enriqueix la nostra societat i estem segurs que fent del català la llengua d'acollida, estem apostant per un model de societat oberta i inclusiva, ja que permetem que les persones nouvingudes participin en la construcció d'un projecte comú en què tothom hi té cabuda.

Des de l'àrea d'acollida de l'entitat, estem posant en marxa un nou projecte de caràcter literari. Busquem poesies, relats, cròniques...  que hagin escrit persones d'origen nouvingut en la seva llengua d'origen. El punt d'arribada del projecte serà l'edició d'un recull de textos en aquestes llengües i la seva traducció al català.

Les persones interessades podeu dirigir-vos al següent correu electrònic: mbiosca@plataforma-llengua.cat

Esperem que us engresqueu en aquest nou projecte i que ens ajudeu a fer-ne difusió entre els vostres coneguts. Gràcies per la vostra participació!

I també...

Busquem testimonis de persones d'origen immigrat que participin en entitats culturals, és el teu cas?
 
 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin