Notícies ← Altres notícies

Platja, llengua, voleibol, berenar, catximba i un comiat temporal!

El proppassat 18 de maig, els voluntaris lingüístics juvenils vam fer una nova activitat. Aquest cop, i veient que el "caloret" de la primavera ens acaronava la cara, l'Isma i l'Abdel van proposar fer un partit de voleibol de platja. Així doncs, ens vam calçar els pantalons curts, ens vam untar de crema i ens vam recollir les cabelleres per anar fins a la platja de la Mar Bella a posar-nos en forma.

Un partit distès però que de ben segur que a més d'un ens ha deixat algun cruiximent, sobretot l'endemà! De totes maneres, però, l'activitat és només l'excusa per veure'ns tot el grup i passar una bona estona intercanviant experiències. El fet que el programa de voluntariat lingüístic juvenil sigui cronològicament obert, fa que constantment hi arribin nous joves i d'altres se'n desvinculin. Així doncs, és fàcil que en cada activitat hi hagi gent nova, però també és cert que hi ha molts participants que fa anys que hi són i que fan que el grup tingui una base amb molta consistència i quotidianitat.

En aquesta darrera activitat ens va tocar també acomiadar-nos temporalment de l'Abdel, que per qüestions personals es trasllada a viure a fora de Catalunya. L'Abdel va començar el voluntariat lingüístic juvenil just quan vam estrenar el programa i ha donat suport no tan sols en aquest projecte sinó també en altres campanyes i activitats que ha desenvolupat la Plataforma per la Llengua al llarg d'aquests anys de voluntariat. Per això li estem molt agraïts i també esperem que el seu pas per l'entitat l'hagi fet créixer i aprendre que el català, i qualsevol llengua, és una font de riquesa que ens ajuda a trencar prejudicis i a conviure en la diversitat fent una societat més cohesionada. Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible!! Aviat repetirem un altre partit de voleibol de platja, qui s'hi apunta?

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin