Notícies ← Altres notícies

Presentació del llibre “Els Palíndroms Musicals” de Jesús Lladó a Canet de Mar

El divendres 29 de maig, a les 8 del vespre, a la sala d'audiovisuals del pavelló municipal d'esports (carrer Catalunya, s/n), la Plataforma per la Llengua Canet de Mar us oferirem la presentació del llibre "Els Palíndroms Musicals" amb el seu autor, el músic Jesús Lladó.

"Música reversible de l'Edat Mitjana al segle XXI", així és com Lladó presenta el seu llibre als lectors. Igual que en l'àmbit literari, els palíndroms musicals són fragments que es poden llegir i interpretar tant del principi al final, com del final al principi, amb el mateix resultat sonor.
No es tracta d'un llibre tècnic només destinat a músics i a palindromistes, sinó que pretén ser un llibre que pugui ser comprensible i a l'abast de tothom. L'objectiu d'aquest llibre és mostrar i divulgar el vessant musical equivalent a aquest recurs lingüístic.

L'autor Jesús Lladó Parellada (Barcelona) és músic, imparteix classes de violí i dirigeix orquestra. Palindromista, co-president del Club Palindromista Internacional i Director-Editor de la revista Semagames. És autor - amb Pere Ruiz - de Sé verla al revés, Antología de autores del Club Palindrómico Internacional (Editorial Praxis, Mèxic 2008), Paraules mirall (Editorial Barcanova, 2013) amb Maria Enrich i Los palíndromos musicales (Praxis 2013). Autor de prop de nou mil palíndroms, ha escrit més de dos-cents articles sobre palíndroms entre Semagames i revistes com Sis Focs (Tarragona), Revista d'Igualada, Paper de Vidre, la italiana La Sibilla, etc ... Ha exposat diverses ponències en congressos i trobades internacionals de palindromistes. També ha traduït per a la revista Word Ways.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin