Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua impulsa la creació del nou web de l'associació Llum del Nord de Vilafranca del Penedès

Plataforma per la Llengua segueix amb la implantació del projecte "Inclusió social i noves tecnologies", una iniciativa que permet a les entitats de nouvinguts amb qui col·labora impulsar les seves pàgines web en català.

En aquesta ocasió, la Plataforma per la Llengua presenta el nou web de l'associació Llum del Nord de Vilafranca del Penedès.  El nou portal té com a objectiu facilitar el procés d'inclusió de les persones immigrades a la societat catalana, mitjançant l'adopció del català i la producció de continguts digitals en llengua catalana.

L'Associació Llum del Nord és una entitat d'origen marroquí que ha esdevingut  un pont d'integració obert a tota la població de la comarca del Penedès. L'associació va néixer a l'abril del 2006 a Vilafranca i ha aconseguit un paper rellevant amb projectes que afavoreixen la interculturalitat i la cohesió social.

A data d'avui s'han creat set webs d'entitats de persones immigrades que col·laboren amb la Plataforma per la Llengua i se n'ha fet la traducció d'una vuitena.

Podeu visitar el nou web de l'associació Llum del Nord a: www.lallumdelnord.cat

I Llum del Nord també estrena twitter. Podeu seguir-los a @LaLlumdelNord

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin