Notícies ← Altres notícies

Descompte especial per socis! -40% en els 2 últims concerts del Festival Tradicionàrius

A més a més de l'acord recent amb el Festival Folk Tradicionàrius perquè els socis i sòcies de la Plataforma per la Llengua pugueu gaudir d'un 20% de descompte en la compra d'1 o 2 entrades en tots els espectacles i concerts programats al llarg de l'any, us informem que per als concerts dels dos divendres vinents, dies 20 i 27 de març, podreu gaudir d'un descompte especial del 40%! En el cas d'aquests dos concerts, el descompte és aplicable a un màxim de 4 entrades per carnet, i l'obtindreu presentant el carnet de soci a les taquilles del Centre Artesà Tradicionàrius (CAT).
 

El concert del divendres 20, Dia Mundial de la Poesia, anirà a càrrec de Jaume Arnella, l'últim romancer en actiu dels Països Catalans, que juntament amb el Rafel Sala han musicat els poemes de Josep Gual Llobera (poeta, escriptor, activista cultural i polític badaloní). El concert del divendres 27, cloenda de la XXVIIIa edició del Festival Folk Tradicionàrius, serà a càrrec de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries & La Cobla Catalana dels Sons Essencials, i anirà precedit d'una cercavila des de la plaça de la Vila fins al CAT, amb les Colles de Cultura de Gràcia.

Trobareu tota la informació dels 2 concerts en els enllaços Jaume Arnella (20 de març a les 22h) i Cloenda de la XXVII edició del Festival Folk Tradicionarius (27 de març a les 20.30h).

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin