Notícies ← Altres notícies

L'última activitat del VxL juvenil: Taller de "cupcakes"

La Júlia Urgell, voluntària lingüística juvenil de la Plataforma per la Llengua, ens explica l'última activitat que han realitzat el grup d'aprenents i ensenyants a càrrec d'una altra participant del projecte, la Melany.

Perdre'ns pels carrers de la Barceloneta fins a arribar a la cuina del Centre Cívic del barri. Així començàvem el dimarts a la tarda per anar a fer el taller de "cupcakes" que la Melany, participant del Voluntariat lingüístic, ens havia preparat.
Amb les mans ben netes vam començar a preparar la base dels "cupcakes", molt semblant a les magdalenes. La xef de la tarda ens anava indicant quines havien de ser les quantitats i com havíem d'anar mesclant els ingredients amb molt d'amor perquè la recepta sortís perfecta. I així, entre sucre i mantega, converses, rialles i bromes vam tenir la massa a punt d'enfornar. Al mateix temps, i perquè no podia sortir tot perfecte, la batedora no volia treballar i vam haver d'anar a corre-cuita a comprar-ne una de nova, que ens va servir per poder fer la cobertura de mantega d'aquests pastissets de rebosteria americana.
A poc a poc anaven sortint del forn els primers "cupcakes" que esperàvem impacients poder decorar. Quan ho vam tenir tot a punt, només ens quedava l'últim pas: posar imaginació i decorar-nos un "cupcake" ben eixerit! Mànegues amb la cobertura de colors, encenalls de xocolata i altres complements van ser els protagonistes de l'última part del taller. La Melany ens va ensenyar a fer anar la mànega pastissera però pocs vam arribar al seu nivell de domini!
Els més llaminers engreixaven els pastissets amb molta decoració, però només els més valents se'ls podien acabar de menjar! I finalment, la part més esperada: el berenar fet amb les nostres pròpies mans, quin gust!

En definitiva, fer "cupcakes" va ser només una excusa per passar una bona tarda entre tots els aprenents i voluntaris de la Plataforma per la Llengua.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin