Notícies ← Altres notícies

Nova promoció per als socis de la Plataforma per la Llengua!

Si ets soci o sòcia de la Plataforma per la Llengua, a partir d'ara pots beneficiar-te d'un 20% de descompte en la compra de la teva entrada, més la d'un acompanyant, per als concerts programats al llarg d'aquest 2015 al Centre Artesà Tradicionàrius! Pots consultar la programació clicant aquí o adreçant-te directament a la pàgina web del  CAT.

La Plataforma per la Llengua i el Centre Artesà Tradicionarius (CAT) han arribat a un acord de col·laboració mitjançant el qual els socis i sòcies de l'ONG del català podran gaudir d'un descompte del 20% en la compra de les entrades dels concerts programats per aquest any 2015.

El C.A.T. és un equipament que programa de forma regular concerts, balls i sessions d'improvisació i intercanvi entre solistes i grups. A més, amb periodicitat trimestral es programen tallers d'aprenentatge d'instruments (acordió diatònic, percussió, gralla, violí, flabiol, etc.) i de dansa, així com la programació dels Tallers d'Arsèguel (tallers d'aprenentatge en caps de setmana). Podeu consultar tota la programació de concerts per aquest 2015 a la seva pàgina web.

Beneficia't d'un 20% de descompte en la compra d'entrades!

Si ets soci de la Plataforma per la Llengua, presentant el teu carnet a les taquilles del Centre Artesà Tradicionarius, gaudiràs d'un 20% de descompte en la compra de la teva entrada i la d'un acompanyant.

No deixis escapar aquesta fantàstica promoció i gaudeix de la bona música i un bon ambient!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin