Notícies ← Altres notícies

El 12 de febrer, vine a l'acte d'entrega del II Premi Martí Gasull i Roig

Falten pocs dies per conèixer el guanyador del II Premi Martí Gasull i Roig. L'acte d'entrega del guardó se celebrarà el pròxim 12 de febrer a les 19.30h a la Sala Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB, c/Montalegre,5. Barcelona). Envia'ns un correu electrònic a premimartigasull@plataforma-llengua.cat per confirmar la teva assistència, t'hi esperem!

Albert Jané, Cerveses Moritz o Escola Valenciana. Només un dels 3 finalistes guanyarà el II Premi Martí Gasull, malgrat ser-ne tots tres grans mereixedors per la feina feta a favor de la llengua catalana al llarg de la seva trajectòria. El pròxim 12 de febrer coneixerem el guanyador i ho volem fer amb tu! Per aquest motiu, us convidem a tots i a totes a assistir en aquest acte que estarà presentat per dos grans periodistes, en Roger de Gràcia i l'Amàlia Garrigós. 

Al llarg de la gala, repassarem la feina feta pels 3 finalistes a favor de la llengua catalana i podrem gaudir de la bona música de Joan Dusà.

I, per finalitzar, invitarem a tots els assistents a una copa del Cava per la llengua, tot celebrant que som molts i moltes els qui treballem per fer del català la llengua comuna i de cohesió social!

Recordeu!

Acte d'entrega del II Premi Martí Gasull i Roig

- Dijous 12 de febrer a les 19.30h

- Sala Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB, c/Montalegre,5. Barcelona)

- Confirmació d'assistència (inidcant nom i cognoms de tots els assistents) a: premimartigasull@plataforma-llengua.cat

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin