Notícies ← Altres notícies

El 10 de febrer coneixerem el millor curtmetratge en català del concurs "Lendemà"

Lendemà és un Concurs de Curtmetratges organitzat per l'EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona). La Plataforma per la Llengua col·labora en aquesta iniciativa patrocinant el premi al millor curtmetratge en català.

El pròxim 10 de febrer, a l'Espai Jove La Fontana, coneixerem quin dels 6 curts finalistes del concurs Lendemà és el guanyador del premi que la nostra entitat patrocina: el Premi al millor curtmetratge en català, valorat en 100€.

Un 41% dels curts que s'han presentat en aquest concurs han estat fets en llengua catalana i, dels 6 finalistes, 4 curtmetratges són en català.La Plataforma per la Llengua celebra que molts participants hagin presentat curts en català, tot i que espera que aquesta xifra vagi millorant any rere any. L'entitat recorda que si el cinema és una de les principals expressions internacionals de la pròpia cultura, el català, que és la columna vertebral de la nostra cultura, hauria d'adquirir més importància i prestigi en aquest sector. Per aquest motiu, recentment, hem enviat cartes a les escoles de cinema catalanes per tal de sensibilitzar-les sobre la situació actual del cinema català.

La setmana vinent descobrirem quin dels 6 finalistes és el guanyador d'aquest premi!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin