Notícies ← Altres notícies

El 12 de febrer, us esperem a l’entrega del 2n Premi Martí Gasull al CCCB

La Plataforma per la Llengua entregarà el Premi Martí Gasull el pròxim 12 de febrer al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) a la Sala Teatre. La gala serà dirigida pel periodista i actor, Roger de Gràcia, i la periodista Amàlia Garrigós. Confirma la teva assistència!

Albert Jané, Cerveses Moritz i Escola Valenciana són els tres finalistes de la segona edició del Premi Martí Gasull, un premi que té per objectiu fer que l'exemple de la tasca de Martí Gasull i Roig serveixi per inspirar, i també reconèixer, a totes aquelles persones i entitats que treballen a favor de la llengua catalana.

Fins al 31 de gener, totes les persones que ho desitgin, poden participar en l'elecció del guanyador d'aquest premi, que és possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Milers de persones ja han votat el seu candidat a través del web www.premimartigasull.cat

No et perdis l'oportunitat d'assistir a la gala d'entrega del premi on us esperen moltes sorpreses! Per venir, necessitem que ens confirmis la teva assistència a través del correu premimartigasull@plataforma-llengua.cat (l'aforament és limitat).

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin