Notícies ← Altres notícies

Música i gastronomia de l'Alguer al CAT de Barcelona

Los pròxims 29 i 30 de gener tengueran lloc dues interessants manifestacions a Barcelona, al Centre Artesà Tradicionarius, un teatre auditori en actiu del 1993 i un lloc imprescindible per la música tradicional.

Dijous a la tarda, hi haurà la presentació de l'acte "Oda a la sobrassada" a càrrec del músic i gastrònom Pere Tàpias una oportunitat de fer un tast de menjar de Les Illes, sobrassada, botifarrons, camallot. Enguany gràcies a la col·laboració de la Plataforma per la llengua, amb la delegació de l'Alguer, hi seran també productes del nostro territori i de la Sardenya com lo pa carasau, la recuita frescal, formatge d'ovella, olives, oli, botariga i el licor de murta. Com sempre hi haurà glosada, poesia improvisada mallorquina, oberta amb diversos cantadors de Les Illes Balears, de Catalunya, com Mateu "Xurí", Maribel Servera, Catalina Canyelles, VOPB de Catalunya, als quals s'ajunirà Àngel Maresca "Lo Barber" amb les bàlzigues alguereses.

Àngel siguerà present també al concert del 30, Des de Mallorca a l'Alguer, condividit amb n'Antònia Serra Soler "Mussola", artista mallorquina i no sol. De la campanya a la barberia, llocs que seran units de la glosa, la poesia improvisada, d'en Xurí i na Servereta, i amb col·laboracions justes i mesurades, com Caterina Canyelles i Manel Martorell. Tot siguerà presentat del mestre de cerimònies Carles Belda, que al mes de setembre passat, convidat de la Plataforma per la llengua havia cantat a la festa de l'Esperança.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin