Notícies ← Altres notícies

Nova promoció exclusiva per a socis: gaudeix d’un any de cinema en català per només 45 €!

La Plataforma per la Llengua i els Cinemes Girona de Barcelona han arribat a un acord per oferir una nova promoció als socis i sòcies de l'ONG del català. A partir d'avui i fins al 31 de gener, els socis que ho desitgin podran adquirir un abonament per gaudir de tot un any de cinema al preu de només 45 €. D'aquest import, 5 € es destinaran a finançar campanyes de la Plataforma per la Llengua per promoure el cinema en català. Acull-te a la promoció aquí!

L'oferta inclou un abonament amb el qual podreu veure tantes pel·lícules com vulgueu als Cinemes Girona de Barcelona, i a més, us beneficiareu de descomptes en les sessions d'òpera i ballet, i en tots els esdeveniments que acullin aquests cinemes.

Adquirint aquest abonament estareu contribuint a completar la digitalització de les sales dels Cinemes Girona i també ajudant a promoure el cinema en català, ja que 5€ del total de l'import es destinaran a projectes de la Plataforma per la Llengua per promoure el català al cinema.

Com aconseguir l'abonament?

1. Fent el pagament a través d'aquest enllaç. Un cop feta la compra rebreu un resguard per correu electrònic. L'haureu d'imprimir i anar als Cinemes Girona per recollir l'abonament, i ja podreu començar a gaudir del vostre any de cinema.

2. Presenta el teu carnet de soci a les taquilles dels Cinemes Girona i sol·licita l'abonament!

Esperem que gaudiu de la promoció! Podeu consultar totes les promocions per socis i sòcies a la secció Avantatges i promocions. Gràcies pel vostre suport!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin