Notícies ← Altres notícies

21 anys de la Plataforma per la Llengua! #desig21anys

Avui, la Plataforma per la Llengua fa anys! 21 anys treballant per fer del català la llengua comuna del nostre país. Avui ho volem celebrar recordant que aquesta tasca no seria possible sense el vostre suport: socis, sòcies, voluntaris, voluntàries, simpatitzants... Brindem amb tots vosaltres amb el Cava per la Llengua i deixant-vos, a través de les xarxes socials, els nostres millors desitjos pel català amb el hashtag #desig21anys!

Un any més, hem de continuar celebrant el nostre aniversari! No és que ho fem amb recança, però si amb el greu d'haver de continuar existint per defensar una llengua dels nombrosos atacs que, en ple segle XXI, continua patint.

Volem celebrar amb tots vosaltres aquests 21 anys, compartir la nostra alegria per la feina feta, ja que sense vosaltres això no seria possible. Són els petits gestos els que ens porten a fer grans accions. Voluntaris, socis, simpatitzants, treballadors... tots i totes posem el nostre gra de sorra diàriament per poder continuar vivint plenament en català!

Tenim molts desitjos per aquest nou any! Durant els pròxims dies, a través de les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), farem córrer algunes imatges amb les nostres esperances per aquest any amb el hashtag #desig21anys. Dedicarem tots els nostres esforços per fer que es compleixin!

Gràcies a tots i totes per estimar el català!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin