Notícies ← Altres notícies

La Fundació Carulla convoca un nou premi per impulsar projectes culturals en català

El premi Lluís Carulla vol estimular qualsevol projecte cultural innovador que contribueixi a l'enfortiment i la modernització de la cultura i la societat catalanes. Poden optar particulars, empreses i organitzacions sense ànim de lucre. Consulta tota la informació a través d'aquest enllaç.

El Premi serà atorgat a un projecte cultural que, dins l'àmbit de la llengua catalana, les arts i/o el pensament, constitueixi una aportació innovadora que contribueixi a l'enfortiment i la modernització de la cultura i la societat catalanes.
La convocatòria és oberta a particulars, empreses i organitzacions sense ànim de lucre. 
Per optar al Premi cal presentar, necessàriament, una justificació i memòria del projecte, així com un pla de viabilitat econòmica i tècnica, un calendari d'execució i les mesures per a l'avaluació dels resultats. Es poden presentar avals tècnics, acadèmics o professionals, sobre la seva rellevància, oportunitat o repercussió en l'àmbit del projecte. 
La memòria ha de presentar el pressupost total del projecte i quin és el percentatge que es pensa finançar amb l'import del premi. També cal especificar amb quines altres fonts de finançament o patrocinadors es preveu finançar la resta del projecte.
La Fundació signarà un contracte amb l'autor o autors del projecte guanyador en el qual s'establiran els termes de la concessió del premi, i de l'execució i avaluació del projecte, així com del seu patrocini.
Tenint en compte les candidatures presentades, la Fundació pot no adjudicar el Premi.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin