Notícies ← Altres notícies

El jurat del Premi Martí Gasull i Roig es reuneix per valorar els tres finalistes de la segona edició

Jaume Cabré, Carles Torner, Bernat Joan, Rosa Serrano, Jordi Manent, Bernat Gasull i Òscar Escuder, el jurat de la segona edició del Premi Martí Gasull i Roig, valoraran les 148 propostes de candidatures que va rebre la Plataforma per la Llengua durant el mes d'octubre passat. El pròxim 8 de gener, coneixerem els tres finalistes de l'edició d'enguany.

El jurat del Premi Martí Gasull i Roig va celebrar la seva primera trobada per valorar les 148 candidatures presentades que opten a guanyar el segon Premi Martí Gasull i Roig a l'exemplaritat en defensa de la llengua. D'aquestes candidatures en sortiran els 3 finalistes de l'edició d'enguany. Els coneixerem el pròxim 8 de gener i, a partir d'aquell moment, sereu tots vosaltres els que decidireu qui serà el guanyador mitjançant una votació popular que farem a través del web www.premimartigasull.cat.

Tots els membres del jurat coincideixen en la importància que existeixin premis que reconeguin la tasca que persones i entitats realitzen a favor del català i que, a la vegada, dotin de valor a la llengua catalana. Jaume Cabré, va remarcar la importància de l'existència de premis com aquest i la conveniència que es mantingui la feina de la Plataforma per la Llengua. Rosa Serrano, per la seva banda, va mostrar la seva sorpresa davant de la gran quantitat i diversitat de candidatures rebudes.

Estarem ben pendents de conèixer la valoració del jurat!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin