Notícies ← Altres notícies

Estigues al dia amb l'Agenda de la terra 2015!

Ja està a la venda l'agenda més completa dels Països Catalans per aquest proper 2015! Pots comprar-la per només 9€ a les llibreries dels Països Catalans o a la nostra seu de Barcelona al carrer Via Laietana núm.48A Principal 2a. Aconsegueix-la i coneix diàriament idees d'activisme efectiu fidel a la llengua, l'ecologia i l'internacionalisme!

La Plataforma per la Llengua ha col·laborat novament en la seva redacció de l'Agenda de la terra 2015. Es tracta d'una agenda on hi trobareu dades i informacions sobre la nostra llengua, a més de moltes altres informacions diàries com una tria dels dies mundials, les llunes, les fruites i verdures de temporada, efemèrides catalanes, occitanes i internacionalistes, 57 idees il·lustrades per a posar en pràctica un activisme efectiu...

Organitza't i planifica aquest any nou amb l'Agenda de la terra per només 9€! Comprant-la, ajudareu a les entitats que hem participat en aquest projecte! Pots reservar-la trucant al 93 321 18 03 o venir a comprar-la directament per la seu de la Plataforma per la Llengua de Barcelona (Via Laietana núm.48A Principal 2a). El nostre horari és de dilluns a dijous de 9 del matí a 7 del vespre i, els divendres, de 9 del matí a 3 de la tarda. 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin