Notícies ← Altres notícies

Promoció especial per veure l’obra Catalunya 1714 a l'Auditori de Barcelona

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) se suma al tricentenari amb un concert especial amb l'estrena simfònico-coral de l'obra Catalunya 1714 del compositor i director Salvador Brotons interpretada per primera vegada per l'OBC, el Cor de Cambra de Granollers i la Coral Càrmina. Vols assistir-hi a un preu reduït?

 

El pròxim dissabte 19 de juliol a les 20.00 h a la Sala 1 Pau Casals de L'Auditori (c. Lepant, 150, de Barcelona), es representarà l'obra Catalunya 1714 del compositor i director Salvador Brotons interpretada per primera vegada per l'OBC, el Cor de Cambra de Granollers i la Coral Càrmina.

La Plataforma per la Llengua us oferim entrades al preu reduït de 7,5 € (+ despeses de gestió en el cas que les entrades es comprin per Internet). Per gaudir de la promoció hauràs d'entrar en aquest enllaç, triar el tipus de descompte (TRICENTENARI) i introduir-hi el següent codi promocional: AME02314

Si compres l'entrada a taquilla, hauràs de donar el mateix codi. Trobareu més informació sobre el concert aquí.

A més a més, en el vestíbul de la sala 2 hi ha l'exposició del Museu de la Música "Les músiques del 1714s". Amb l'entrada del concert es podrà accedir de manera gratuïta el mateix 19 de juliol de 12h a 21h. 

 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin