Notícies ← Altres notícies

No et perdis el vídeo resum del #repteCocacola!

Ja tenim el vídeo resum del #repteCocacola per l’etiquetatge en català del passat 31 de maig. Pots veure’l aquí. Tant si vas ser un dels que vas participar-hi, bé portant la teva llauna, bé ajudant a fer el mosaic, com si no, no te’l perdis!

L’actor Joel Joan, la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, la presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, l’actriu Anna Sahún, el periodista Miquel Calçada, el diputat d’ERC, Oriol Amorós, o la Directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i l’actor Jordi Martínez (que va ser el presentador de l’acte) són algunes de les persones que van participar al #repteCocacola del 31 de maig i que apareixen al vídeo resum de l’acte que la Plataforma per la Llengua ha fet arribar a les seus de Madrid i d’Atlanta de la multinacional nord-americana.

El #repteCocacola va reunir 40.000 llaunes, 20.000 més que l’objectiu que l’entitat s’havia marcat,per crear un gran mosaic amb llaunes buides de Coca-cola on s’hi podia llegir la reivindicació “ETIQUETEU EN CATALÀ!”. Un acte que va ser tot un èxit de participació i en què hi van participar milers de persones que van portar la seva llauna per fer el  mosaic.

Amb aquesta acció, l’ONG del català ha volgut reclamar a les empreses, amb coca-cola com a exemple de gran multinacional del sector, que etiquetin en català i a les administracions catalana i espanyola que facin complir la llei.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin