Notícies ← Altres notícies

Les fotografies del #RepteCocacola per l'etiquetatge en català

El passat dissabte 31 de maig, la Plataforma per la Llengua va reunir més de 40.000 llaunes de Coca-Cola per exigir a les grans empreses que compleixin amb la llei i etiquetin en català. L'acte va ser tot un èxit! Vam duplicar l'objectiu inicial de reunir 20.000 llaunes i milers de persones van apropar-se a la Plaça Catalunya de Barcelona per participar-hi. Ja pots veure totes les fotografies clicant aquest enllaç.

La Plataforma per la Llengua va aconseguir el #repteCocacola el passat dissabte 31 de maig quan vam reunir més de 40.000 llaunes per reclamar l'etiquetatge en català. Ha estat una llarga campanya de recollida de llaunes que no hagués estat possible sense tots els punts de recollida col·laboradors i totes les persones que es van encarregar de recollir i emmagatzemar tantes i tantes llaunes!

El dissabte 31 de maig vam construir un gran mosaic amb totes aquestes llaunes on es podia llegir el missatge: "ETIQUETEU EN CATALÀ!!". Una gran feinada que vam iniciar a les 9 del matí i que va acabar a passades les dues de la tarda amb el concert d'en Titot i en David Rosell. Durant tot el matí, milers de persones van venir a participar en aquest acte de protesta i reivindicació de l'etiquetatge en català contra totes aquelles empreses que ignoren la llengua catalana i no respecten el dret dels consumidors catalans a rebre els productes etiquetats en la seva llengua. 

A través d'aquest enllaç, podreu veure un recull d'imatges d'aquest magnífic dia que esperem que ben aviat es tradueixi en accions a favor del català, tant per part del Govern, per fer complir la llei de l'etiquetatge, com per part de les empreses que distribueixen els seus productes en els territoris de parla catalana. 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin