Notícies ← Altres notícies

Diverses personalitats fan una crida per defensar l'escola catalana el pròxim 14 de juny

Somescola.cat, coordinadora d'entitats a favor de l'escola catalana de la qual en forma part la Plataforma per la Llengua, continua recollint adhesions per a la mobilització del 14 de juny. És el cas de la presidenta d'Òmnium Muriel Casals, de l'actor Igor Szpakowski, l'alpinista Araceli Segarra, el músic Ramon Gener o l'escriptor Vicenç Pagès, que protagonitzen un primer vídeo editat per la coordinadora.

Són algunes de les diverses personalitats catalanes que fan una crida a participar en aquesta marxa verda, que amb el lema "Per un país de tots, decidim escola catalana" recorrerà el centre de Barcelona a les sis de la tarda. En les properes setmanes Somescola.cat publicarà nous vídeos que reflecteixen el suport social en la defensa del model vigent d'escola catalana i del dret a decidir el propi model educatiu. Aquests vídeos se sumen a l'espot de la cercavila festiva i reivindicativa.

D'altra banda, les 38 entitats de la coordinadora cívica i educativa continuen venent el lot de la mobilització, que es pot adquirir a través de la botiga virtual de Somescola.cat o en diversos punts de distribució. Els ingressos obtinguts amb la venda d'aquest material serviran per finançar les activitats de la coordinadora.

La mobilització del 14 de juny vol defensar l'escola catalana i del dret a decidir el propi model educatiu. S'hi podrà assistir tant de forma individual com amb comparses, que prèviament es podran inscriure a través del web. Els centres escolars, les AMPA i les colles i grups de cultura popular tenen descompte en el lot de la mobilització del 14 de juny.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin