Notícies ← Altres notícies

20 anys treballant pel català!

Vols saber què hem fet al llarg d'aquests 20 anys? Amb motiu de l'aniversari de la Plataforma per la Llengua hem elaborat aquest vídeo que explica part de la feina que hem fet en tot aquest temps i els èxits que hem assolit! No te'l perdis!

La Plataforma per la Llengua celebra enguany el seu vintè aniversari! Al llarg d'aquests vint anys s'han dut a terme molts projectes, iniciatives i campanyes per la normalització del català i per aconseguir que la nostra llengua esdevingui la llengua comuna als territoris de parla catalana. Entre moltes altres coses hem connectat la nova ciutadania i la societat d'acollida, hem contribuït al doblatge en català de sagues comercials de gran audiència, portem 10 anys conscienciant la ciutadania sobre el consum de joguines en català, hem aconseguit que la llei reconegui el dret i el deure d'etiquetar en català...

Malgrat tots els èxits assolits, però, encara queda molta feina per fer! Entre d'altres, el repte que ens hem marcat aquest any: aconseguir que la gran empresa multinacional Coca-cola etiqueti els seus productes en català. Per a aquesta empresa la nostra llengua no mereix el mateix tracte que d'altres llengües europees. Coca-cola etiqueta en llengües amb comunitats lingüístiques semblants a la catalana o en alguns casos inferiors, però no en català. Podeu llegir més informació la campanya #reptecocacola a través d'aquest enllaç.

La Plataforma per la Llengua seguirà treballant perquè a tots els territoris de parla catalana puguem viure plenament en català!

Gràcies pel teu suport!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin