Notícies ← Altres notícies

Participa a la 4a edició del concurs “Webs al punt.cat”!

La Fundació puntCAT celebra per quart any consecutiu el concurs de pàgines web en català destinat a tots els alumnes de territoris de parla catalana d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior. La Plataforma per la Llengua col·labora en aquesta iniciativa mitjançant la participació de Teresa Casals, membre de l'Executiva de l'entitat, que formarà part del jurat.

Si ets estudiant d'ESO, Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior pots presentar-te a la 4a edició del concurs "Webs al punt.cat"! El concurs, organitzat per la Fundació puntCAT, consisteix a desenvolupar una pàgina web, en grups de 2 a 5 estudiants, en català, original i creativa i, sobretot, respectuosa amb els continguts d'altri. La convocatòria per inscriure-s'hi estarà oberta fins el proper 31 de gener. Participa-hi!

 Enguany també s'ha afegit, amb la col·laboració de l'ACPG (Associació de premsa gratuïta i digital) una categoria per aquells que vulguin accedir al "premi especial futurs periodistes ACPG - Fundació puntCAT". Aquest premi serà per al millor mitjà de comunicació digital fet per estudiants que participin al "Webs al punt .cat" amb informació i continguts d'actualització periòdica durant el temps de vigència del concurs.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin